Skräck fascineras oss på något sätt, vi får adrenalinet att pumpa om vi ser en film som känns otäck och även inom spel så förekommer det teman som kan kännas lite otäckt och skrämmande. Nu så kommer också online casinon med skräckinjagande slots för att tillgodo se den publiken. 

halloween-slots

Kolla in Halloween Horros hos VideoSlots ett spel med skräcktema där kanske nerverna sitter på helspänn både på grund av de symboler som dyker upp men också chansen att vinna pengar.  När hjulen snurrar så finns det ett antal olika symboler som dödskallar, pumpor och annat läskigt som efter ett par snurr stannar och eventuellt ger dig vinster, du kan få free spins som på vilken annan slots som helt och öka chanserna till vinst. Vid free spins å kommer det fram gravstenar som bara blir aktiv under freespinnen, får du tre eller flera av dessa gravstenar så vinner du.

Du hittar även andra roliga VideoSlots på sajten, du kan enkelt söka för att hitta något annat spännande spel att spela. Det finns 1580 spel att söka bland så garanterat hittar du något som passar just dig. Om det är första gången du spelar så får du en bonus på 100:- som sätts in på ditt spelkonto, på sås ätt så kan du bekanta dig med olika spel utan att spela med egna insatta pengar. Ett visst återbetalningskrav finns så kolla upp aktuella regler vad som gäller för dina bonusar.